SEO optimalisatie SEO (Search Engine Optimization) oftewel zoekmachine optimalisatie is één van onze specialiteiten. Voor onze eigen websites hebben wij de SEO helemaal zelfstandig uitgevoerd, dit door veel experimenteren en testen. Hierdoor hebben wij van DenJo – online marketing een hoge dosis kennis en ervaring op het gebied van SEO optimalisaties.

Google richtlijnen

Wij hanteren de Google richtlijnen voor onze optimalisaties. Al het andere wordt immers bestraft ;). Hierdoor zijn de optimalisaties Google proof, en hoeft u zich dus geen zorgen te maken om een penalty. En mocht dit wel het geval zijn bij uw website, dan weten wij dit ook gewoon op te lossen.

Up-to-date

Door actief te zijn op forums en relevante sociaal media kanalen, blijven wij up-to-date met betrekking tot de belangrijkste ontwikkelingen op SEO gebied. Daarnaast lezen wij ons in, wanneer er sprake is van een nieuwe Google update. Stilstand is immers achteruitgang, en bij SEO is daar helemaal sprake van.

On-page optimalisaties

Bij SEO wordt er een onderscheid gemaakt tussen on-page en off-page optimalisaties. In dit geval gaat het om on-page optimalisatie, want off-page heeft weer betrekking op linkbuilding. Bij on-page optimalisaties leggen wij de nadruk op het technisch aspect van de website, kwalitatieve en relevante content als zowel de gebruiksvriendelijkheid. Daarnaast zijn er 200+ SEO factoren, waarvan de meeste kleine aanpassingen zijn, welke een grote impact hebben op de posities van jouw website in Google.

Sitecheck aanvragen?

Bent u benieuwd naar welke SEO optimalisaties er bij uw websites doorgevoerd kunnen worden? Vraag dan een sitecheck aan, en wij zullen uw website grondig analyseren en vervolgens een adviesrapport opstellen met daarin de optimalisaties/verbeteringen.

Vraag hier uw sitecheck aan.

SEO optimalisatie
5 (100%) 1 vote