Linkbuilding Online marketing bureau DenJo biedt linkbuilding aan voor partners (met name andere online marketing bureaus) en klanten (zakelijk en particulier). Daarnaast hebben wij voor onze eigen websites zelf de linkbuilding verricht, en hebben dan ook meerdere jaren ervaring.

Linkbuilding strategieën

Wij hechten veel waarde aan kwaliteit, en dus ook tijdens het linkbuilden. Dit betekent alleen kwalitatieve en relevante links, welke daadwerkelijk goed zijn voor het linkprofiel van uw website. Denk hierbij aan in-content links, welke worden geplaatst op kwalitatieve blogs (echte websites met bezoekers). In dit geval worden de teksten geschreven door professionele tekstschrijvers en -bureaus, waarmee wij samenwerken. Naast in-content links, bieden wij het volgende aan: partnerpagina links, directorie links en links op startpagina klonen (met name Startpagina.nl en Startkabel.nl).

Naast bovenstaande strategieën plaatsen wij ook links op sociaal media kanalen, waaronder: Facebook, Twitter, Google+ en YouTube. Voor onze eigen websites maken we zelfs filmpje, welke wij op Youtube plaatsen, met daarin een linkvermelding.

Resultaat gegarandeerd?

Onze Linkbuilding strategieën zijn Google proof. Wij passen deze strategieën immers ook toe op onze eigen websites, dus resultaat gegarandeerd. Daarnaast beheren wij van DenJo – online marketing een grote database met diverse linkruil mogelijkheden (mailadressen, linkruil lijsten etc.). Hierdoor kunnen wij snel en eenvoudig links aanbieden in alle branches. Tevens werken wij samen met diverse andere bureaus, waardoor het plaatsen van kwalitatieve links nog sneller gaat. Hierdoor is er minder tijd nodig, waardoor wij een lagere prijs kunnen hanteren.

Monitoren van links

Voor het monitoren en controleren van links maken wij gebruik van de volgende programma’s: Majestic SEO, Google Search Console en Google Analytics. Naar onze mening zijn dit de meest noodzakelijke programma’s voor een goede uitvoering van een linkbuilding strategie. Daarnaast worden de geplaatste links/blogs keurig bijgehouden in een Excelbestand (of Google spreadsheet), zodat alles keurig inzichtelijk is. Tevens voeren wij steekproeven uit, zodat verwijderde links (mocht dat het geval zijn) weer opnieuw worden geplaatst.

Uw linkbuilding aan ons uitbesteden? Neem dan contact op voor meer informatie over deze dienst.

Linkbuilding
5 (100%) 4 votes