Affiliate marketingBij affiliate marketing belonen de merchants (adverteerders, o.a. webwinkels) hun partners voor elke gemaakte verkoop of lead. Denk hierbij aan de verkoop van producten, abonnementen en cursussen. In dit geval plaatst de affiliate een promotielink (met track en trace) op zijn website. Als een bezoeker op deze link klikt, en vervolgens een product koopt bij bijvoorbeeld een webwinkel, dan krijgt de affiliate een bepaalde commissie over dit product. Dit alles wordt inzichtelijk bijgehouden in een affiliate programma, waar de merchant en affiliate gebruik van maken.

Eigen affiliate websites

Online marketing bureau DenJo heeft diverse eigen affiliate websites in uiteenlopende branches. Mede door het zelf opzetten van affiliate websites, zijn wij zeer ervaren in affiliate marketing. Zo geven wij ook advies en ondersteuning aan anderen voor het opzetten van een eigen affiliate website, met mooie resultaten als gevolg.

Merchants (adverteerders)

Wij promoten met name producten van de webwinkels Coolblue.nl en Bol.com. Daarnaast promoten wij ook online producten, waaronder e-books. Denk hierbij aan online muziekcursussen. Dit doen wij onder andere voor de volgende merchants: Pianospelenmetcor.nl en Gitaarles.nl.

Affiliate programma’s

Voor het promoten van producten/diensten maken wij gebruik van diverse affiliate programma’s. Dit zijn:

  • Tradetracker.nl
  • Bol.com partner programma
  • PayPro.nl
  • Partnerize.com (voorheen Horizon Performance)
  • Daisycon.nl
  • E-act.nl

Wilt u meer weten over affiliate marketing, of een eigen affiliate website opzetten? Dan voorzien wij u graag van advies en bieden de nodige ondersteuning. Op deze pagina leest u meer over onze websites, merchants en partners.

Samenwerken op het gebied van affiliate marketing? Neem dan contact op.

Affiliate marketing
Deze pagina beoordelen?